Fast & Fine étterem és bár

Fast&Fine önkiszolgáló étteremA Fast & Fine önkiszolgáló étterem a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi az elérhető árakkal.

Négy különböző egységgel állunk vendégeink rendelkezésére. A Food Market étterem és a Café & Bar egész évben, két szabadtéri egységünk, a Garden Buffet és a Cool Bar pedig a nyári strandszezonban várja vendégeit.

Egészségükre!

Food Market

Ha megéheztél...

A Fast & Fine Food Market önkiszolgáló étterem választékában a magyaros ízek mellett levesek, frissensültek, tészták, pizzák, friss szendvicsek, ropogós saláták, házi sütemények is megtalálhatóak. A kínálatot friss és szezonális gyümölcslevek, alkoholmentes frissítők, és különféle meleg italok teszik teljessé.

Nyitva:
Minden nap: 11:00 - 20:00


Café & Bar

Ha megszomjaztál...

A Food Market étterem területén található Café & Bar friss kávét, cappuccinot és egyéb kávékülönlegességeket, alkoholos vagy alkoholmentes koktélokat, jéghideg smoothiekat és egyéb frissítő italokat kínál a fürdő vendégei részére.

Nyitva:
Minden nap: 10:00 - 20:30

Garden Buffet

Egy kis finomság a nyári melegben...

A strand területén lévő kis kuckónk, a Garden Buffet frissítő alkoholos és alkoholmentes italokkal, kávéval és finom fagyikkal várja a látogatókat. Kellemes falatozás és iszogatás a strandon!

Nyitva:
Nyári szezonidőszakban: 12:00 - 18:00

Cool Bar

Hűtsd le magad!

Ha jó esne egy jéghideg fagyi, jégkrém vagy ha csak egy hűsítő koktélra vágysz, akkor ülj be egy rövid időre a Cool Bar-ba és élvezd a nyarat!

Nyitva:
Nyári szezonidőszakban: 12:00 - 18:00

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség