Kedvezmények az Aquaworldben

Az általános belépőjegy árak mellett folyamatos és időszakos kedvezményekkel is várjuk a valódi élményekre vágyó vendégeinket! Gondolunk a kisgyermekesekre, családosokra, azokra, akik munka után szeretnének néhány órát nálunk eltölteni vagy akik csoportosan érkeznek hozzánk.
Éljen a lehetőséggel és látogasson el Budapest legnagyobb fedett élményfürdőjébe!

Mastercard Lounge az Aquaworldben

Milyen előnyökkel élvezhetsz, mint prémium kártya tulajdonos?

Prémium Mastercard® kártyáddal igénybe veheted az Aquaworld Gyorsítósávját a pénztáraknál 5 vendégeddel együtt, így gyorsabban juthatsz be a fürdőbe, ahol az első emeleten egy  saját elkülönített baldachinos ágyakkal ellátott Lounge-ban élvezheted a pihenést.

Július és augusztus folyamán elkülönített szabadtéri lounge is vár a strandon, valamint szállóvendégeinknek fenntartott svédasztalos Grill Teraszon is megebédelhetsz térítés ellenében, ahol prémium Mastercard kártyádhoz 10% kedvezményt biztosítunk az ebéd árából.(12.00-15.00 között).

HÉTFŐN 3 óra = 1 nap!
Adunk időt a szórakozásra!

Tudjuk, hogy nálunk nagyon rohan az idő, de többé nem kell vele foglalkoznod, mert most MEGÁLLÍTJUK!
2023. szeptember 4-től, MINDEN HÉTFŐN a 3 ÓRÁS BELÉPŐ vásárlásával EGÉSZ NAP élvezheted az Aquaworld felejthetetlen világát.
A kedvezmény tanítási szünetekben, ünnep-és munkaszüneti napokon nem érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze, és csak a helyszínen vásárolt belépőkre érvényes!

BABAKEDD: babaúszás + kerekítő foglalkozás egyben

2023. Szeptember 5-től MINDEN KEDDEN a Stoller Babaúszó Akadémia által tartott babaúszás mellett, INGYENES szárazföldi KEREKÍTŐ foglalkozással is várjuk a babákat és a kismamákat a Bongo Kids Klubban (a fürdőből közelítve az étterem után található folyosóról, a szálloda felöl a Lobby bár sarkából nyílik)!
A keddi babaúszó belépő tartalmazza; a 3 órás belépőt, részvételt a babaúszáson, játszóház használatot, illetve részvételt a Kerekítő babafoglalkozáson a Bongo Kids Klubban.


Diák csütörtök - 30% kedvezmény

2023. Szeptember 7-től vége a száraz hétköznapoknak!
Tanítási időszakban nálunk minden csütörtökön 30% kedvezménnyel élvezhetitek az Aquaworld vízibirodalmat.
Csúszdázz, ugrálj, lazulj nálunk a haverokkal, csütörtökönként, este 21.00 óráig! (medencetérzárás 20.30)
A kedvezmény Napi és 3 órás DIÁK jegytípusra igénybevehető, érvényes diákigazolvány felmutatásával.
A kedvezmény a helyszínen vásárolt jegyekre érvényes, valamint más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény tanítási szünetekben nem érvényes!

-10% Helyi lakos kedvezmény

Újpesti lakosoknak a hétköznapi belépőjegyek árából 10% kedvezményt biztosítunk lakcímkártya bemutatása ellenében. A kedvezmény hétközben és iskolaidőben érvényes és más kedvezményekkel össze nem vonható.

A kedvezmény tanítási szünetekben az úszóbérletekre sem érvényes!

GRÁTISZ szaunahasználat

Budapest élményfürdője egész évben várja a pihenni és szórakozni vágyókat!
És hogy ne csak a gyerekek szórakozzanak, minden napi- és a 3 órás belépőhöz INGYENES szaunavilág használatot biztosítunk felnőtt Vendégeinknek.

Gőz, infra, orosz, finn, bio, aroma...válassz a közérzetednek megfelelőd és töltődjön fel Budapest egyik legnagyobb szaunavilágában! 

Családi belépő akár -15% kedvezménnyel

Ha gyermekkel érkezik hozzánk, válassza családi belépőinket és akár 15%-ot is megtakaríthat.

  • 2 felnőtt + 2 gyermek  (14 év alatti)  részére  29 200  Ft helyett 25 700 Ft, megtakarítás 3 500 Ft
  • 2 felnőtt + 1 gyermek  (14 év alatti)  részére 24 300 Ft helyett 20 600 Ft, megtakarítás 3 700 Ft
  • 1 felnőtt + 2 gyermek (14 év alatti) részére 19 500 Ft helyett 17 900 Ft, megtakarítás 1 600 Ft

Családi nyaralás az Aquaworldben, bármikor!

Gyertek együtt! - Csoportos kedvezmény

10 fő felett csoportos kedvezményt biztosítunk létszámtól függően, egyedi elbírálás alapján, előzetes megrendelés esetén. Bejelentkezés az aquaduty@aquaworldresort.hu email címen.

A kedvezmény közvetített szolgáltatásokra nem érvényes (babaúszás, úszásoktatás, aquajogging)!

-15% Telekom kapcsolat kártyára

A Kapcsolat vagy Kapcsolat Fun kártya felmutatásával 15% kedvezményt kapsz, kizárólag a napi- és 3 órás fürdőjegy (felnőtt, diák- és nyugdíjas, gyermek) árából, a hét bármely napján. A kedvezmény a szauna belépőkre, úszójegyekre és egyéb szolgáltatásokra nem érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy kártyával egy alkalommal egy kedvezményes jegy vásárolható.

A fürdő-belépőjegyek tartalmazzák a Szaunavilág használatát.
Nem tartalmazzák fürdőtérben igénybe vett további extra szolgáltatások (pl. vendéglátás, masszázs, vízen járó labda, stb.), valamint a közvetített szolgáltatások árait (babaúszás, úszásoktatás, búvároktatás).

Ingyenes játszóház használat

Ha nem csak a vízben szeretnéd jól érezni magad, a fürdő területéről (a fürdő étterem mögötti folyosóról nyílik) közvetlenül elérhető a hatalmas szárazföldi játszóbirodalom, a Bongó Kids Club, ahol csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya és szakképzett gyermekfelügyelet várja a kicsiket.
Fürdővendégeink a játszóházat térítésmentesen használhatják!

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség