Szaunavilág az Aquaworldben

Szaunavilágunk változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várja a szaunavendégeket Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában.

TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szaunaszeánszok ideje alatt, a kijelölt szaunában kizárólag a szolgáltatásra előzetesen regisztrált Vendégeink jogosultak benntartózkodni. 

A Szaunavilág más egységei ezen időszakok alatt is a napi kiírásoknak megfelelően, korlátlanul használhatók.

A programok pontos időbeosztásáról érdeklődjön a Szaunavilág recepcióján.

Megértésüket köszönjük!

Szaunák

Éld át a mindennapi stressz és feszültség feloldását…

Szaunavilágunk változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várja a szaunavendégeket Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában.

 • Finn szauna: 75-90 °C
 • Orosz szauna: 75-90 °C
 • 2 Gőzkabin: 45-55 °C
 • 1 Bio szauna: 50-60 °C
 • 1 Aroma szauna: 50-60 °C
 • 1 Infrakabin: 50-60 °C
 • 1 Kristály szauna: 80-85 °C
 • 1 Tepidárium: 37-39 °C
 • Jégkamra: 5-10 °C
 • Só kamra 25 °C
 • Merülő medence 16-18 °C
 • Kneipp medence 16-18 °C
Szeretnénk azokat a szaunázás iránt rajongó, illetve még ismerkedő vendégeink igényeit is kielégíteni, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

A szaunákat törölközőben, vagy szaunalepedőben, illetve speciális szaunaruházattal javasolt használni.

Klasszikus szaunanapok

Szerdán, csütörtökön és pénteken 10:00-tól zárásig az Aquaworld szaunarészlege fürdőruha nélkül, lepedőben vagy törölközővel (szaunaruha, szaunaszoknya) vehető csak igénybe*! 

*Kivéve tanítási szünetekben és ünnepnapokon, valamint a Kristályszauna egész évben.

Árak, bérletek

Minden napi-, esti és a 3 órás ÉLMÉNYFÜRDŐ BELÉPŐHÖZ INGYENES szaunavilág használatot biztosítunk felnőtt Vendégeink részére.
Amennyiben csak szaunázni szeretne, arra is van lehetőség!


SZAUNAVILÁG HASZNÁLAT (ÉLMÉNYFÜRDŐ HASZNÁLAT NÉLKÜL)

SZAUNA BELÉPŐK ÉS BÉRLETEKJEGY (egyszeri)BÉRLET (10 alkalmas)
2 órás szauna használat*2 400 Ft/fő21 600 Ft/fő
3 órás szauna használat*3 300 Ft/fő29 700 Ft/fő
5 órás kombinált szaunajegy 4 db szaunafelöntéssel (fő/alkalom)**
A jegy december 1-től érhető el!
5 800 Ft/fő-
Szauna szeánsz (fő/alkalom)600 Ft/fő/szeánsz-


*A szaunajegy a Szaunavilág 2, illetve 3 órás használatára biztosít lehetőséget. A Szaunavilág elhagyását követően összesen 20 perc áll rendelkezésre, mely idő alatt az átöltözés is biztosított. Minden további, a Szaunavilágban vagy a fürdőtérben töltött idő 35 Ft/perc összegben terhelődik chipes órájára. Az így felhalmozott extra díjat, továbbá a fürdőtérben történő belső fogyasztást, pl. vendéglátás, távozáskor pénztárainknál tudja kiegyenlíteni. A jegy minden nap 10:00 órától vehető igénybe. A bérlet érvényessége: 60 naptári nap

**A kombinált jegy tartalma egy 5 órás szauna belépő és 4 szaunafelöntés szolgáltatás. A jegy kizárólag online foglalható előre a  www.szauna-szeansz.hu oldalon. Érkezéskor kérjük bemutatni foglalás visszaigazolását telefonon vagy nyomtatott formában. A tényleges fizetés a helyszínen történik! 

A szaunák használatára vonatkozó etikettet és ajánlásainkat a szauna etikett menüpontban találja.

A SZAUNAVILÁG LÁTOGATÁSA 14 ÉVES KOR ALATT NEM MEGENGEDETT!

Szaunaszeánszok

A SzaunaSzeánsz® a jó hangulat és a jó közérzet "szellemét" idézi meg a száraz-, illetve gőz szaunában. (Erre a szaunaprogramra, a "Felöntés" szót a német "Aufguss" tükörfordításából sokan használják.) Minden Szauna Szeánsz® ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek aklimatizálódását. Igyekszik személyre szabott ventilációt biztosítani, a vendégek körül szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt.

Ezen kívül a szaunamester igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdések megválaszolására, illetve felügyeli a szaunarészleget és ellenőrzi, hogy minden vendég betartsa a helyes-, és higiénikus szaunázás szabályait. A Szauna Szeánszok® abban is különböznek a hagyományos szaunázástól, hogy a szaunamesternek köszönhetően társalgás, viccelődés folyik a Szauna Szeánszokon®. Az egymást követő programok egyre erőteljesebbek.

Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.”

Szaunaszeánszokat a délutáni és esti órákban szerdától vasárnapig minden nap szervezünk.

Kedves Vendégeink!

A szauna szeánszokra igénybevett szauna lepedőkért bérleti díjat számítunk fel.
Szauna lepedő bérleti díja: 500 Ft/db

Tekintse meg a szaunaszeánszok időpontjait >>>

Szauna etikett

Néhány hasznos tanács a szaunázni indulóknak:

1 nap 4 alkalommal szaunázzunk. A gyakorlott szaunázók maximum 5 alkalommal is bemehetnek, de ennek túllépése már nem az egészségünk megőrzését szolgálja. 
A papucsot és fürdőruhát hagyjuk a szaunán kívül, lepedővel eltakarva intim testrészeinket, száraz testtel menjünk be. A textíliát úgy terítsük le, hogy bőrünk ne érintkezzen a szauna padozatával.
A merülő medence használata előtt minden esetben zuhanyozzunk le!

Szaunázás előtt fogyasszunk jó sok folyadékot, ne közben.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség