Babaúszás

A pocakban eltöltött 9 hónap után a csecsemők otthonosan mozognak a vízben. Némi gyakorlás után a felszín alá is szívesen buknak, ahol az anyaméhet idéző környezetben boldog pillanatokat élnek át.

Társuk a merülésben édesanyjuk és édesapjuk, akiknek szintén életre szóló élmény az együtt lubickolás.
A kellemesen meleg vízben az apróságok megnyugszanak, könnyedén lebegnek.Néhány hónapos korukban még birtokukban van az úgynevezett búvárreflex is, ami azt jelenti, hogy lemerülve az orrukból ösztönösen kifújják a levegőt, és zárják a garatot, hogy ne lélegezzenek be vizet. A picik bátran, nyitott szemmel és tátott szájjal vetik magukat a vízbe.

Három hónaposan intenzívebben mozognak a medencében, mint a szárazföldön. Felemelő érzés látni a fürdőző babák csodálkozó, boldog tekintetét, vidáman kalimpáló dundi karjait, lábait.

Ezentúl az úszás nagyon egészséges. Minden izmát megmozgatja a csecsemőnek, nő a tüdőkapacitás, erősödnek a gerinc melletti tartóizmok, a kar-és lábizmok. A csemetéket új, a megszokottól eltérő hang- fény- és tapintási ingerek érik, így fejlődik térlátásuk és tömegérzékük.

Babaúszás Budapesten, az Aquaworldben! 

Stoller Babaúszó Akadémia

Minden kedden, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap babaúszással, iskolai tanítási időszakban KEDDENKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

A foglalkozásokon a szülő játszik a kicsivel, az oktató csak irányít, bemutatja a gyakorlatokat, helyes tartásokat a vízben. Ezekben a pillanatokban csak a gyermek és a szülő létezik, egymásba feledkezhetnek. Az egyre magabiztosabbá váló felnőttek bátrabban, és ügyesebben segíthetik csöppjüket a vízben lebegés semmihez sem fogható élményéhez.

Egy teljes délelőtt csak a babákért

MINDEN KEDDEN:

Babakedd: az 5500 Ft-os baba úszójegy/bérlet váltásával, a baba és + 1 fő a 2 óra helyett, 3 órát tölthet bent a fürdőben

*a jegyár tartalmazza a 3 órás Aquaworld használatot, illetve részvételt a babaúszó és Kerekítő foglalkozásokon.

Kedves Kismamák!
A nyári időszakban KEREKÍTŐ foglalkozást NEM TARTUNK!
Utolsó foglalkozás 2023. június 27., első foglalkozás 2023. szeptember 5!

Kellemes nyarat kívánunk és találkozunk szeptemberben!

Kerekítő foglalkozás:

Ha a vízi móka után egy kis szárazföldi kikapcsolódásra vágynak, várjuk Önöket sok szeretettel a Bongo Kids Club-ban!
Kerekítő Mondókás Móka a Játszóházban keddenként, 10:00 és 10:30 kezdéssel.

A Kerekítő Mondókás Mókát 0-3 éves gyerkőcöknek ajánljuk: félóra höcögés, göcögés, kacagás. Ölbeli játékok, népi mondókák és népdalok közt kalandozunk hangszerjátékkal színesítve. Egy további beszélgetős félórával egészül ki, amikor a gyermekek a játszószőnyegen játszanak míg a szülők kötetlen vagy irányított beszélgetésen vesznek részt.

Akik nem fürdő- vagy szállóvendégeink, őket is szeretettel várjuk keddenként a Kerekítő foglalkozásokon.
Jegyvásárlásra a szálloda főbejáratán keresztül, az Oriental Spa recepción van lehetőség, 2500 Ft/alkalom áron.Babaúszás árak 2023. április 11-től:

Jegy típusRésztvevők

Időtartam
alkalmanként

Alkalmak számaÁr
Babaúszó jegy1 baba + 1 felnőtt2 óra1 alkalom5 500 Ft
Babaúszó bérlet1 baba + 1 felnőtt2 óra5 alkalom22 500 Ft
Babaúszó "testvér" bérlet1 baba + 1 felnőtt2 óra10 alkalom40 000 Ft
Kísérő - Úszójegy1 felnőtt
1 alkalom2 000 Ft
Kerekítő foglalkozás
(csak keddenként)
1 baba + 1 felnőtt1 óra1 alkalom
2 500 Ft

Az 5 és 10 alkalmas bérletekkel alkalmanként az úszásoktatáson résztvevő 2 óra tartózkodásra jogosult, a 2 órán felüli tartózkodás során 50 Ft/percdíjat számolunk fel a pénztárnál távozáskor. A bérletek érvényessége: 35 naptári nap.
A 10 alkalmas testvér bérletet az Aquaworld az Úszásoktató írásbeli kérése, továbbá a bérletet vásárló megnevezése esetén állítja ki.

A foglalkozás időpontjait illetően kérem, vegyék fel a kapcsolatot oktatóinkkal.

Stoller Katalin: +36 20 324 5117
www.babauszas.com
babauszas@babauszas.com

Helyszín:

A csecsemőúszásra kizárólag a Családi csúszda-, Hegyi patak csúszda- és az Óriáscsúszda érkező medencéi vehetőek igénybe.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség