Babaúszás

A pocakban eltöltött 9 hónap után a csecsemők otthonosan mozognak a vízben. Némi gyakorlás után a felszín alá is szívesen buknak, ahol az anyaméhet idéző környezetben boldog pillanatokat élnek át.

Társuk a merülésben édesanyjuk és édesapjuk, akiknek szintén életre szóló élmény az együtt lubickolás.
A kellemesen meleg vízben az apróságok megnyugszanak, könnyedén lebegnek.Néhány hónapos korukban még birtokukban van az úgynevezett búvárreflex is, ami azt jelenti, hogy lemerülve az orrukból ösztönösen kifújják a levegőt, és zárják a garatot, hogy ne lélegezzenek be vizet. A picik bátran, nyitott szemmel és tátott szájjal vetik magukat a vízbe.

Három hónaposan intenzívebben mozognak a medencében, mint a szárazföldön. Felemelő érzés látni a fürdőző babák csodálkozó, boldog tekintetét, vidáman kalimpáló dundi karjait, lábait.

Ezentúl az úszás nagyon egészséges. Minden izmát megmozgatja a csecsemőnek, nő a tüdőkapacitás, erősödnek a gerinc melletti tartóizmok, a kar-és lábizmok. A csemetéket új, a megszokottól eltérő hang- fény- és tapintási ingerek érik, így fejlődik térlátásuk és tömegérzékük.

Babaúszás Budapesten, az Aquaworldben! 

Stoller Babaúszó Akadémia

2021. szeptember 13-tól minden hétfőn, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap babaúszással, iskolai tanítási időszakban HÉTFŐNKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

A foglalkozásokon a szülő játszik a kicsivel, az oktató csak irányít, bemutatja a gyakorlatokat, helyes tartásokat a vízben. Ezekben a pillanatokban csak a gyermek és a szülő létezik, egymásba feledkezhetnek. Az egyre magabiztosabbá váló felnőttek bátrabban, és ügyesebben segíthetik csöppjüket a vízben lebegés semmihez sem fogható élményéhez.

Egy teljes délelőtt csak a babákért

MINDEN HÉTFŐN:

Babahétfő: a 3700 Ft-os baba úszójegy/bérlet váltásával, a baba és + 1 fő a 2 óra helyett, 3 órát tölthet bent a fürdőben

*a 3 órás jegyet, az ingyenes szaunahasználatot, illetve részvételt a babafoglalkozásokon.

Kerekítő foglalkozás:

Ha a vízi móka után egy kis szárazföldi kikapcsolódásra vágynak, várjuk Önöket sok szeretettel a Bongo Kids Club-ban!
Kerekítő Mondókás Móka a Játszóházban hétfőnként, 10.30 és 11:00 kezdéssel.

A Kerekítő Mondókás Mókát 0-3 éves gyerkőcöknek ajánljuk: félóra höcögés, göcögés, kacagás. Ölbeli játékok, népi mondókák és népdalok közt kalandozunk hangszerjátékkal színesítve. Egy további beszélgetős félórával egészül ki, amikor a gyermekek a játszószőnyegen játszanak míg a szülők kötetlen vagy irányított beszélgetésen vesznek részt.

Akik nem fürdő- vagy szállóvendégeink, őket is szeretettel várjuk hétfőnként a Kerekítő foglalkozásokon.
Jegyvásárlásra a szálloda főbejáratán keresztül, az Oriental Spa recepción van lehetőség, 1000 Ft/alkalom áron.


Kedves Vendégeink,

Ez úton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2021. november 2. – 2021. december 1. között a Bongo Kids Club játszóház felújítás miatt ideiglenesen zárva tart.

Bongo nagy építkezésbe kezdett, hogy otthonát szebbé varázsolja kis vendégeink számára, ezért a felújítás ideje alatt a játszóház ideiglenesen a -1. emeleti apartman átjárónál található Hollywood Gaming Room-ba költözik.

A felújítás ideje alatt Bongonak és segítőinek számos tennivalója akad, így gyermekfelügyelet, valamint animációs programok nélkül ugyan, de annál nagyobb szeretettel várunk minden kedves látogatót a Hollywood Gaming Room-ba a hét minden napján. 

Nyitvatartás: 08:00 – 23:00

Mikor találkozhatnak Bongoval: 

  • Minden szombat este 19.30-tól a Duna étteremben és vasárnap reggel 08:30-tól
  • Minden hétvégén (szombat, vasárnap) az élményfürdőben 17:30-tól
  • Szombatonként 20:00-tól a Lobby Bárban Mini Discoval is várjuk a kicsiket

 

Hétfőnként a Kerekítő foglalkozásokon továbbra is várjuk szeretettel vendégeinket!

A játszóház felújítása alatt ideiglenesen a hotelen belül, más helyszínen érhetőek el a Kerekítő foglalkozások, amelyekről kérjük tájékozódjanak weboldalunkon minden héten.

Megértésüket köszönjük!Babaúszás árak:

Jegy típusRésztvevők

Időtartam
alkalmanként

Alkalmak számaÁr
Babaúszó jegy1 baba + 1 felnőtt2 óra1 alkalom3 700 Ft
Babúszó bérlet1 baba + 1 felnőtt2 óra5 alkalom16 000 Ft
Babaúszó "testvér" bérlet1 baba + 1 felnőtt2 óra10 alkalom30 000 Ft
Kísérő - Úszójegy1 felnőtt
1 alkalom1 890 Ft
Kerekítő foglalkozás
(csak hétfőnként)
1 baba + 1 felnőtt1 óra1 alkalom
1 000 Ft

Az 5 és 10 alkalmas bérletekkel alkalmanként az úszásoktatáson résztvevő 2 óra tartózkodásra jogosult, a 2 órán felüli tartózkodás során 35 Ft/percdíjat számolunk fel a pénztárnál távozáskor. A bérletek érvényessége: 35 naptári nap.
A 10 alkalmas testvér bérletet az Aquaworld az Úszásoktató írásbeli kérése, továbbá a bérletet vásárló megnevezése esetén állítja ki.

A foglalkozás időpontjait illetően kérem, vegyék fel a kapcsolatot oktatóinkkal.

Stoller Katalin: +36 20 324 5117
www.babauszas.com
babauszas@babauszas.com

Helyszín:

A csecsemőúszásra kizárólag a Családi csúszda-, Hegyi patak csúszda- és az Óriáscsúszda érkező medencéi vehetőek igénybe.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség