Oriental Thai masszázsok

Az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani; a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

Oriental Thai masszázsok

 • Thai tradicionális masszázs 30’ / 60’ / 90’  
  A tradicionális távol keleti masszázstechnika az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. A thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során, így oldva fel a testünkben kialakult energia blokkokat.

 • Thai olajos masszázs 30’ / 60’ / 90’  
  Az illóolajok és a tradicionális masszázstechnika az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és az orron át belélegezve hatnak.

 • Thai herbal masszázs 60’ 
 • A tradicionális thai masszázs kombinációja különféle gyógynövénygőzökkel. A gőzölt herba zsákkal masszírozva, a gőz melegével és gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozva az izmokat és a merev ízületeket.

 • Thai talpmasszázs 30’ / 60’ 
  A 3000 éves múltra visszatekintő természetes gyógymód stimulálja és megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja a kondíciót, állóképességet.

Tovább az árlistához

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség