Szaunavilág

A szauna világban tradicionális török hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, naturista és fürdőruhás rész,valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a 14 év feletti kedves látogatókat. 

Szaunák

Szaunavilágunk naturista és fürdőruhás részekkel üzemel. Mindkét részlegen található gőzkabin és finn szauna, továbbá a fürdőruhás rész rendelkezik bio szaunával, a natúr rész pedig aroma kabinnal.

Hamam fürdő

A hamam tradicionális török fürdő, a méregtelenítés egyik legkellemesebb formája. A testi megtisztulás mellett végbe megy egyfajta lelki és szellemi felfrissülés, valamint tisztulnak a spirituális érzékek is.

A hamam rituálé a hamam masszázzsal teljes, ahol masszázst előmelegített márványlapon, masszírozó kesztyűvel végzi a masszőr. A ledörzsölést követően a bőrön lévő szennyeződéseket, olíva olajos szappanból nyert selymes habbal, simító mozdulatokkal lazítja fel, majd átgyúrja az egész testet. Ezután hideg-meleg víz váltakoztatásával frissítik és tisztítják meg a vendég testét. A gőzfürdő hőmérséklete kb. 40°C.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség