Masszázs

Egy páratlan élmény, mely megborzongatja testét, lelkét!

Az Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpontban lehetőség nyílik a test teljes ellazulására. Az Élményfürdő vendégei részére is elérhető masszázsformák közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt: relaxációs, sport, frissítő, svéd és talp masszázst.

A masszázs napjaink rohanó világának egyik legnépszerűbb és legtermészetesebb módszere, amellyel megőrizhetjük egészségünket, fokozhatjuk teljesítőképességünket és kikapcsolódhatunk. De ez még nem minden! Hiszen a masszázs során a lélek mellett testünk számára is lehetőséget biztosítunk a regenerálódásra. Legyen az egy monoton ülőmunka utáni nap feledése, hát-, nyak- és deréktáji fájdalmak enyhítése vagy akár szépségünk megőrzése.

Azt ugyan senki nem tudja biztosan, hogy a masszázs lélekre gyakorolt pozitív hatása miatt nem betegszik meg a test, vagy éppen a szakszerű masszázs tartja fenn az egészséget ám az tény, hogy a masszázs bármely formája jótékony hatással van az egész szervezetre. Ellazítja az izmokat, javítja a vér- és nyirokkeringést, hatással van a hormonok termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, belső szerveinkre, anyagcsere-működésünkre és még az idegrendszerre is.

Nyitva:

10.00 - 22.00

Bejelentkezés:

Oriental Spa Recepción

Bővebb információ:

+36 1 2313 693

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség