Shea vajas rituálék

A shea vaj védi a bőrt a széltől, a hidegtől és a káros UV sugárzástól, valamint hosszantartóan hidratálja a száraz bőrt. A-, E- és F-vitamin és magas zsírsav tartalma lassítja az öregedési folyamatokat.

Shea vajas rituálék 50’ – teljes test masszázs

A shea vaj védi a bőrt a széltől, a hidegtől és a káros UV sugárzástól, valamint hosszantartóan hidratálja a száraz bőrt. A-, E- és F-vitamin és magas zsírsav tartalma lassítja az öregedési folyamatokat. Csökkenti a bőr elszíneződéseit és a ráncokat, regenerálja és megóvja az irritációktól az epidermiszt. A shea vaj kíméletesen nyugtatja az érzékeny, kipirosodásra hajlamos, száraz bőrt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott. A shea vajas rituálék tápláló és aromaterápiás hatásait méhviasz és esszenciális olajok hozzáadásával növeltük.

 • Greek – fehér szőlős
  Mediterrán hangulat. A szőlős illatkompozíciójú shea vaj egy igazi mediterrán utazásra invitál, miközben hatékonyan hidratálja a bőrt, annak mélyebb rétegeiben is.

 • Magnolia – édes virágillat
  Tökéletes egyensúly. Miközben bőrünk energiával és vitalitással töltődik fel, a magnólia finom nőies virágillata segít megtalálni a belső harmóniát, így nemcsak a bőrünk, de belsőnk is ragyogóbbá válik.

 • Orange Chili – citrusos
  Hűsítő forróság. A minden bőrtípusra ajánlott revitalizáló testápoló vaj energiát ad és a narancs friss illatának köszönhetően javítja a hangulatot. Használata után a bőr nemcsak hidratált és rugalmas, hanem ragyogó és illatos is lesz.

 • Milky – natúr tejes
  Érzékeny ápolás. Az enyhe, tej illatú shea vaj erősen regeneráló és tápláló hatású. Száraz, érzékeny és allergiás bőrre ajánlott.

Tovább az árlistához

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség