Shea vajas rituálék

A shea vaj védi a bőrt a széltől, a hidegtől és a káros UV sugárzástól, valamint hosszantartóan hidratálja a száraz bőrt. A-, E- és F-vitamin és magas zsírsav tartalma lassítja az öregedési folyamatokat.

Shea vajas rituálék 50’ – teljes test masszázs - 15 500 HUF

A shea vaj védi a bőrt a széltől, a hidegtől és a káros UV sugárzástól, valamint hosszantartóan hidratálja a száraz bőrt. A-, E- és F-vitamin és magas zsírsav tartalma lassítja az öregedési folyamatokat. Csökkenti a bőr elszíneződéseit és a ráncokat, regenerálja és megóvja az irritációktól az epidermiszt. A shea vaj kíméletesen nyugtatja az érzékeny, kipirosodásra hajlamos, száraz bőrt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott. A shea vajas rituálék tápláló és aromaterápiás hatásait méhviasz és esszenciális olajok hozzáadásával növeltük.

 • Greek – fehér szőlős
  Mediterrán hangulat. A szőlős illatkompozíciójú shea vaj egy igazi mediterrán utazásra invitál, miközben hatékonyan hidratálja a bőrt, annak mélyebb rétegeiben is.

 • Magnolia – édes virágillat
  Tökéletes egyensúly. Miközben bőrünk energiával és vitalitással töltődik fel, a magnólia finom nőies virágillata segít megtalálni a belső harmóniát, így nemcsak a bőrünk, de belsőnk is ragyogóbbá válik.

 • Orange Chili – citrusos
  Hűsítő forróság. A minden bőrtípusra ajánlott revitalizáló testápoló vaj energiát ad és a narancs friss illatának köszönhetően javítja a hangulatot. Használata után a bőr nemcsak hidratált és rugalmas, hanem ragyogó és illatos is lesz.

 • Milky – natúr tejes
  Érzékeny ápolás. Az enyhe, tej illatú shea vaj erősen regeneráló és tápláló hatású. Száraz, érzékeny és allergiás bőrre ajánlott.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség