FONTOS!

KEDVES VENDÉGEINK,

A közvetlen környezetünkben és a környékbeli országokban is tapasztalható növekvő COVID esetszámokra reagálva az Aquaworld Resort Budapest vezetősége úgy döntött, hogy 2021. november 5-től a komplexum szolgáltatásainak (Hotel, Spa és Élményfürdő) igénybevételét minden esetben érvényes védettségi kártya bemutatásához köti.

Az intézkedés Vendégeink és Dolgozóink egészségének védelmét szolgálja, így kérjük szíves együttműködésüket annak betartásában.

Kik és milyen feltételekkel használhatják az Oriental Spa szolgáltatásait?
Itt olvashat róla bővebben >>>

Kérdés esetén forduljanak kollégáinkhoz az info@orientalspa.hu email címen!

Megértésüket köszönjük!

ORIENTAL SPA wellness- és fitneszközpont

A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat. 

A nyugalom szigete...

..., az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere, valamint az innen nyíló szauna világ tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt. 

A szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. 

Wellness

A fürdőhöz kapcsolódó wellness központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.

Sport, fitnesz

Nehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor a csoportos aerobic órákat Neked találták ki! Az edző segítségével együtt mozogtok, magával ragad a zene és semmi másra nem kell figyelned, csak saját magadra!

Fitnesz részlegében a konditermen és az aerobic termen kívül két squash-pálya, tavasztól őszig pedig kültéri teniszpálya várja a vendégeket. 

Szaunavilág

A szauna világban tradicionális török hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, naturista és fürdőruhás rész,valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat.

Videók

Videók

Vonuljon el pár órára a napi feladatoktól és töltődjön fel az Oriental Spa-ban.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség