Tájékoztató

Kedves Vendégeink! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati döntések értelmében, az Oriental Spa MÁJUS 7-től, az Aquaworld élményfürdő, valamint szállodánk MÁJUS 10-től ISMÉT FOGAD VENDÉGEKET! 

Az újranyitásnak sajnos vannak törvényi korlátozásai, feltételei (reméljük, nem sokáig), amelyeket kötelező jelleggel be kell tartanunk nekünk és Vendégeknek is!

Ezek a következők: 

  1. A HOTELBEN, az ÉLMÉNYFÜRDŐBEN és az ORIENTAL SPA-ban is a KORONAVÍRUS ELLEN VÉDETT SZEMÉLY, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy TARTÓZKODÁSA MEGENGEDETT
  2. A Hotel, az élményfürdő és az Oriental Spa üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja MEGTAGADJA az élményfürdőbe történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.
  3. A koronavírus elleni védettség igazolása a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY (plasztik kártya), valamint a személyazonosságot igazoló igazolvány együttes BEMUTATÁSÁVAL TÖRTÉNIK."
  4. A 18. életévét be nem töltött személy életkorát igazolnia kell, ahhoz, hogy a rendeletben meghatározott módon (védettségi igazolvánnyal rendelkező személy kíséretében) beléphessen a fürdőbe.
  5. A rendeletben meghatározott feltételek alól mentesülnek azok a vendégek, akik kizárólag a fodrász, masszőr és kozmetikus szolgáltatását veszik igénybe. Számukra nem kötelező a védettséget igazoló plasztik kártya felmutatása, azonban az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.

Amennyiben kérdése lenne, keressen minket bizalommal vagy tájékozódjon a 194/2021. (IV. 26.) Kormány Rendeletből !

Megértésüket köszönjük!


Elérhetőségeink

Aquaworld Élményfürdő
Tel.: 06 1 2313 760 / 600
E-mail: aquaduty@aquaworldresort.hu

Szálloda
Szobafoglalás:
Tel.: 06 1 2313 600
E-mail: reservation@aquaworldresort.hu

Értékesítés:
Tel.: 06 1 2313 625
E-mail: event@aquaworldresort.hu

Oriental Spa
Tel.: 06 1 2313 693
E-mail: info@orientalspa.hu

A működésünket érintő legfrissebb infókat folyamatosan közzétesszük itt a weboldalunkon, illetve Facebook oldalainkon is. 


Ajándékutalványok és bérletek felhasználhatósága


A 2020. március 31. után lejáró aquaworldresort.hu oldalon vásárolt ajándékutalványok érvényességi idejét 2021. december 20-ig meghosszabbítottuk.

A vírushelyzet következtében még fel nem használt bérletek érvényességi idejét pedig az eredeti lejárati időtől számított + 6 hónapig meghosszabbítjuk.

Köszönjük megértését!

Oriental Spa

ORIENTAL SPA WELLNESS ÉS FITNESZKÖZPONT

A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat. 

 

A nyugalom szigete...

..., az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere, valamint az innen nyíló szauna világ tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt. 

A szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. 

Wellness

A fürdőhöz kapcsolódó wellness központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.

Fitnesz részlegében a konditermen és az aerobic termen kívül két squash-pálya, tavasztól őszig pedig kültéri teniszpálya várja a vendégeket. 

Ne csak a hétvége szóljon a pihenésről!

Sport, fitnesz

Nehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor a csoportos aerobic órákat Neked találták ki! Az edző segítségével együtt mozogtok, magával ragad a zene és semmi másra nem kell figyelned, csak saját magadra!

 

Videók

Videók

Vonuljon el pár órára a napi feladatoktól és töltődjön fel az Oriental Spa-ban.

3 órás SPA & FIT belépő már 3390 Ft-tól

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség