Tájékoztató

ÚJRANYITÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

MÁJUS 22. - FITNESZ ÉS SPORT SZOLGÁLTATÁS NYITÁSA

;">Nyitvatartási idő: 8:00 – 15:30


Belépés: Fitnesz napijegy megvásárlásával, illetve AYCM SportPass érvényesítésével.
Fitnesz napijegy: 1990 Ft
Squash és tenisz pályabérlés az árlistában feltüntetett árak szerint.
Pályabérlés: 8:00 – 15:00


MÁJUS 29. - SPA KÜLTÉRI MEDENCE ÉS NAPOZÓ NYITÁSA
;">Nyitva tartás: 8:00 – 18:00 (Medencetér záróra: 17:30)


Belépés: Az árlistában szereplő, medencetér használatra jogosító belépők megvásárlásával, illetve AYCM SportPass érvényesítésével.
Spa, Fitnesz és sportbérlet vásárlásra, illetve a már megvásárolt bérleten levő alkalmak felhasználására az átmeneti időszakban nincs lehetőség. A bérletek újraindítására a korlátozások feloldása után kerül sor.


Hamarosan nyitunk...

Tisztelt Érdeklődő / Kedves Vendégünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az aktuális járványügyi szabályozások maximális bartása mellett, az Aquaworld Resort Budapest SZÁLLODA, az AQUAWORLD Élményfürdő, valamint az Oriental SPA Wellness- és Fitneszközpontot is - szakaszosan - , de MEGNYITJA KAPUIT!

Tervezett nyitási időpontok:

  • 2020. május 22. - Oriental Spa fitnesz részleg (fitnesz, squash, tenisz)
  • 2020. május 29. - Oriental Spa wellnesz részleg (kivéve szaunavilág)
  • 2020. május 29. - Hotel
  • 2020. május 30. - Aquaworld Strand (külső medencék és kert)
  • 2020. június 13. - Aquaworld Élményfürdő belső medencetér és csúszdák (kivéve szaunavilág)

A nyitási időpontok a kormányzati döntések függvényében változhatnak!

Reméljük, hamarosan találkozunk!Ajándékutalványok és bérletek felhasználására vonatkozó tájékoztató

Kedves Vendégünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2019. március 1. és 2019. június 30. között vásárolt ajándékutalványok beválthatóságát 2020. december 20-ig meghosszabbítottuk! Ezen időponton túl, az utalványok beváltására már nincs lehetőség!

Továbbá, az úszó-, spa-, valamint fitneszbérletek felhasználásának idejét a komplexum zárásával egyidőben, azaz március 16-tól automatikusan szüneteltettük, így a nyitást követően,  a bérletek felhasználhatósága az időkiesés mértékének megfelelően módosul.

Tehát, ha március 16-án például 21 napig volt még felhasználható a bérlet, akkor a nyitást követően, ugyanúgy 21 nap áll majd az Önök rendelkezésére.

Természetesen a nyitás várható idejéről mindenkit tájékoztatni fogunk!

Köszönjük a megértésüket!Elérhetőségeink a zárvatartás ideje alatt

Kedves Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a bezárás ellenére a Szobafoglalás, Áruforgalom, Pénzügy, valamint a Sales és marketing igazgatóságok kollégái, továbbra is állnak szíves rendelkezésükre, hétfőtől-péntekig 9:00 - 16:00 óra között, az alábbi elérhetőségeken:

Központi, ügyeleti telefonszámunk: 06 1 2313 600

Köszönettel,

Az Aquaworld csapata

Oriental Spa

ORIENTAL SPA WELLNESS ÉS FITNESZKÖZPONT

A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat. 

 

A nyugalom szigete...

..., az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere, valamint az innen nyíló szauna világ tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt. 

A szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. 

Wellness

A fürdőhöz kapcsolódó wellness központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.

Fitnesz részlegében a konditermen és az aerobic termen kívül két squash-pálya, tavasztól őszig pedig kültéri teniszpálya várja a vendégeket. 

Ne csak a hétvége szóljon a pihenésről!

Sport, fitnesz

Nehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor a csoportos aerobic órákat Neked találták ki! Az edző segítségével együtt mozogtok, magával ragad a zene és semmi másra nem kell figyelned, csak saját magadra!

 

Videók

Videók

Vonuljon el pár órára a napi feladatoktól és töltődjön fel az Oriental Spa-ban.

3 órás SPA & FIT belépő már 3390 Ft-tól

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség