Gyakori kérdések

Hogyan és kinél tudok jelentkezni?

Jelentkezni minden esetben a kapcsolatoknál megadott elérhetőségek valamelyikén előzetes jelentkezéssel és annak visszajelzésével tudtok oktatáson részt venni. 
Óra időpontját és a csoportot minden esetben a tanfolyamszervezővel kell egyeztetni, az oktatóval történt egyeztetés nem elegendő.

 

Hogy jutok be első alkalommal, hol tudok jegyet venni?

Az információs pultnál fogunk várni, ott kell először jelentkezned, ami alapján kapsz egy kis igazoló szelvényt a tanítvány nevével és azzal tudsz a pénztárba jegyet/bérletet vásárolni.

 

Betegség, lemondás esetén, mi a teendő?

SMS-ben küldd el a tanítvány nevét és a lemondani kívánt időpontot az óra előtt legalább 5 órával. Vagy lépj be az online felületre és a foglalások listája menüpontot megnyitva, kék négyzetben megjelenő lemondani kívánt időpontokra kattintva az foglalás törlődik. A lemondott időpontot pótlására is lehetőség van a tanfolyam szerevezővel egyeztetett időpontban.  

 

Meddig érvényesek a jegyek/bérletek?

A tanfolyami és a kísérő jegy 105 percig érvényes, így az oktatás után van még lehetőség egyet pancsolni szülői felügyelettel.
A 4 és 8 alkalmas bérlet is 40 napig használható fel.

 

Térítésmentesen be tudom-e kísérni, fel tudom-e öltöztetni a gyerekemet?

Igen, van lehetőség öltöztető jegy kérésére a pénztárban, mely 20 percig érvényes. Az öltöztetést követően, be tudod kísérni a gyereket, át tudod adni az oktatónak, de utána ki kell vele jönni. Az óra végén ismét ki lehet kérni, mellyel fel tudod öltöztetni a gyerkőcöt!

 

Hány éves kortól vállalunk gyerekeket?

4 éves kortól fogadunk gyerekeket az Úszóakadémiában  

A gyerek egyedül vagy szülővel megy a vízbe?

A tanfolyami oktatáson már a gyermek és az oktató van a vízben, a szülő besegíthet, jelenlétével, de a gyerekeknek már az oktatóra kell tudnia koncentrálni a hatékony tanulási folyamat érdekében.

 

Milyen felszerelésre van szükség?

Törölköző, papucs, fürdőruha, úszónadrág, úszósapka (hosszú hajúaknak ajánlott, de nem kötelező), igény esetén úszószemüveg
 
 
Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség