Részvételi feltételek

Az oktatás szervezője Güttler-Ágh úszóiskola,mint Szervező, valamint az oktatáson résztvevő Személy (gyermek esetén törvényes képviselője) továbbiakban, mint Tanítvány a regisztrációval elfogadja az alábbi feltételeket.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 1. A Szervező hétfőtől péntekig 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 órai és szombaton 8:00, 9:00, 10:00, 11:00, 12:00 órai kezdettel indít tanfolyamokat 4 éves kortól 99 éves korig.
 2. A jelentkezéshez regisztráció szüksége! 
 3. .Az „úszásoktatás” játékos, élmény alapú foglalkozások időtartalma 50 perc, amely 45 perc oktatást, 5 perc játékot foglal magában.
 4. A 4 és 8 alkalmas bérleteink 40 napig érvényesek. Hiányzás esetén az órák pótolhatók, előre egyeztetett időpontban. A bérletek érvényességének meghosszabbításra nincs lehetőség.
 5. Az oktatáson való részvétel feltétele, az Aquaworld pénztárába az oktatásra érvényes jegy megvásárlásával, vagy bérlet érvényesítésével van lehetőség.
 6. Az oktatás díja tartalmazza az oktatás költségét és az Aquaworld-be történő belépő árát, valamint az öltöztető jegyet, mely 20 percig érvényes (az órát megelőzően és az órát követően a gyermekek öltöztetését teszi lehetővé). 
 7. Minden tanfolyami belépőjegy ill. kísérő jegy 105 perig érvényes, felügyeletet csak az oktatás (50 perc) ideje alatt biztosítunk.
 8. Az első alkalommal felmérést végzünk, mely alapján kerülnek a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő csoportba.
 9. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy az oktatást tartó személyek úszás oktatói szakképesítéssel (testnevelői, úszás oktatói, vagy úszóedzői szakképesítéssel) rendelkezik.
 10. Amennyiben a bérlet érvényességi ideje alatt a gyermek megbetegszik, és ez hiányzást okoz, abban az esetben a Tanítvány köteles a gyermek állapotáról a tanfolyamszervezőt haladéktalanul értesíteni SMS-ben a tanítvány nevével és a hiányzás napjának megjelölésével.
 11. A Szervező lehetőséget nyújt a bérlet érvényességi idején belül más csoportban való részvételre, pótlásra, a tanfolyam szervezővel előre egyeztetett időpontban.
 12. Az oktató a gyermek megbetegedését észleli, haladéktalanul köteles értesíteni a Tanítványt.
 13. Az oktató a gyermek felügyeletéért teljes körű felelősséget vállal az oktatás (50 perc) alatt, amely nem terjed ki a gyermek által az oktatásra magával hozott eszközökre (például mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére.
 14. A Szülőnek lehetősége van, hogy a tanfolyami csoport részvételi szándékát módosítsa, az oktatáson történő részvételt lemondja.
 15. A Szervezőnek lehetősége van, hogy a csoportot jelentkezők hiányában (min. 3 fő) megszüntesse, más csoporttal összevonja. Ebben az esetben másik választott időpontban azonos tudásszintű csoportban folytathatja a gyermek az oktatást.
 16. A Tanítvány a regisztrációval hozzájárul, hogy gyermekéről fénykép vagy videó készüljön az oktatás során. Ezt a felvételt pedig az Aquaworld vagy a Szervező marketing célokra felhasználja.
 17. Az oktatás ideje alatt mind a Tanítvány, mind a kísérő családtagok kötelesek betartani a jelen megállapodásban foglalt feltételeket, mind pedig a helyszín házirendjét, elfogadni a megbízott oktatók irányítását.
 18. Jelen szabályok kizárólag abban az esetben tekintik érvényesnek, ha a Tanítvány a jegyet ill. bérletet az Aquaworld pénztárába befizeti és az online felületen a regisztrációt elvégzi.

Budapest, 2023. szeptember 4.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség