Babaúszó oktatók konferenciája és a Stoller Babaúszó Akadémia megalakulása

2011. okt. 14.

Két napos szakmai továbbképzésen találkozhattak a Stoller Babaúszó Oktatók, melynek a méltán közkedvelt Ramada Resort Aquaworld Budapest adott otthont. A számos hazai és külföldi előadó között volt például Mag. Anitra Boszotta, az Ausztriai Babaúszó Oktatók Szövetségének elnöke, valamit Lehmann László, a Nemzeti Sport Intézet osztályvezetője is. A szakmai program gyakorlati, bemutató része az Aquaworld Élményfürdőben került megrendezésre magyar és német nyelven.

Örömmel jelenthetjük be, hogy e két napos rendezvény keretében került sor a "Stoller Babaúszó Akadémia" hivatalos megalapítására.

A szervezet névadója Stoller Katalin, a "Stoller" módszer kidolgozója, foglalkozását tekintve testnevelő tanár, úszásoktató, 12 éve azonban kizárólag babaúszó oktató. 2006. óta hivatalos tanfolyamszervező, akkreditált oktatási program létrehozója, képzési programja az "Egészséges babák, kisgyermekek vízhez szoktatása (nevelése, oktatása), továbbá motorikus fejlesztése, vízben végzett játékos feladatok segítségével". A program az Oktatási Minisztérium Felnőtt-képzési Akkreditáló Testület, illetve az Egészségügyi Szak és Továbbképzési Bizottság által hivatalosan is elfogadott továbbképzési formája. Tanfolyamait 2006. óta folyamatosan Alsópáhokon, a Kolping Hotelben tartja, 2011 januártól viszont az Aquaworld Élményfürdő a budapesti központi bázisa.

 

A végzett oktatók évente szakmai továbbképzéseken bővítik tudásukat, ismeretanyagukat, cserélnek tapasztalatokat. Az idei találkozó különlegességét az adta, hogy a szabadalmi hivatal védjegy engedélyének birtokában immár hivatalosan is megalakulhatott a Stoller Babaúszó Akadémia. Az Akadémia célja az egységes oktatási stílus, megjelenés  itthon és külföldön egyaránt, szakmai továbbképzések biztosítása, mottója pedig "Stílus és minőség a babaúszásban".

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség