Búvárok Haitiért az Aquaworld Budapestben

2010. febr. 07.

2010. február 7-én vasárnap 10.00 és 14.00 óra között a PADI nemzetközi búvárközpont magyar tagjai, a Baptista Szeretetszolgálat és az Aquaworld Budapest közös jótékonysági rendezvényt szervez, amelynek bevételét Haiti megsegítésére ajánlja fel.

A rendezvény egyedülálló, hiszen 150 búvár vesz részt benne, akik az Aquaworld merülő medencéjében és úszómedencéjében merülnek. Haiti a búvárok paradicsoma, nagyon sokan járnak rendszeresen a szigetet körülvevő óceán csodálatos világába merülni. A katasztrófa ihlette meg a búvár társadalmat, hogy most nem Haitiben, hanem Haitiért merüljenek és saját szerény eszközeikkel részt vegyenek a sziget újjáépítésében. Az Aquaworld azonnal a nemes ügy mellé állt, ingyen biztosítva a helyszínt és a búvárok által befizetett támogatói jegyek bevételét közösen felajánlják a Baptista Szeretet Szolgálatnak, hogy ők a megfelelő helyre juttassák el. A nagyközönség számára is lehetőséget biztosítanak a támogatásra: szakképzett búvárok segítségével és felügyeletével kipróbálhatják a merülést. Ehhez minimum

2000 Ft értékben merülő jegyet válthatnak, amelynek teljes bevétele szintén a támogatás összegét növeli. 

Az Aquaworld-ben a rendezvény ideje alatt búvár felszerelések és kiegészítők aukciója is helyet kapott. 14.00 órakor a Baptista Szeretet Szolgálat elnökének, Senczy Sándor úrnak ünnepélyes keretek között átadásra kerül az összegyűlt támogatás teljes összege.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség