Elit trió: Erdei-Kucsera-Kammerer a Ramadában

2011. okt. 25.

A közös munka szerdán kezdődik a Ramada Szállóban, amely egy teljes évig vállalta, hogy az Erdei Team mellett a Sári csoport olimpiai felkészülését is segíti. Hogy miből áll ez? A hotel szállást, teljes ellátást, konditermet, uszodát, masszázst, gyakorlatilag mindent a rendelkezésünkre bocsát ahhoz, hogy sikeresen készüljünk fel a londoni olimpiára. Köszönet érte.”

Erdei Zsolt, azaz Madár edzője, Klink Zoltán lett az erőnléti trénere ebben a szezonban Kammerer Zoltánnak és Kucsera Gábornak. A két kajakos és a kiváló profi bokszoló Gödön, az Aphrodite Hotelban végzi az erőnléti edzéseket, amelyet állóképességi munka és Kamera, valamint Kucsi számára kajakozás is követ.

 

„Október elsejével kezdtem el én is a felkészülést – mondja Kucsera Gábor. – Minden reggel 5.50-kor kelek, hétkor már Gödön vagyok, ahol az erőnléti munkával foglalkozunk. Ezt követően váltásban futás vagy lépcsőzés szerepel a programban, és természetesen evezünk is Lujzikámmal, aki a legjobb edzőpartnerem. Változatos és nagyon kemény edzéseink vannak, amelyeket nagyon élvezek” – mondja Kucsera Gábor.

 

És hogy ez a közös munka előre jelez valamit?

 

„Semmit nem jelent – mondja Kucsera Gábor. – Kammerer Zoli mindannyiunk számára nagy húzóerőt jelent, vele edzeni igazi kihívás, kemény feladat. Én az idén is négyesre és párosra készülök majd, de hogy mit hoz a jövő, az nagyban függ a kvótaszámtól és természetesen a válogatók eredményeitől.”

 

Kucsera Gábor egyébként még egy kiegészítést beiktatott a felkészülésébe, az FFC labdarúgójaként heti két edzésen is részt vesz.

 

„Az FFC a Fradi szurkolóiból alakult egyesület, amely nagyon hajtós és eredményes csapat – magyarázta a versenyző. – Bár hobbi szinten focizok, ez a két edzés sokat hozzátesz a felkészülésemhez, biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben a hasznomra lesz.”

 

A legfrissebb hír szerint nem csak Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor, de a teljes Sári csoport is Klink Zoltán irányítása mellett végzi majd az erőnléti munkát. „Többször láttam a fiúk edzéseit Gödön, és úgy határoztunk, hogy egyeztetett edzéstervek alapján a teljes csoport Klink Zoltánnal készül majd – mondta Sári Nándor.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség