Luxusszállodába költözött olimpiai bajnok kajakosunk

2013. jan. 25.

Fedél nélkül maradt Dombi Rudolf, olimpiai bajnok kajakos. Aggodalomra azonban semmi ok, mindössze néhány napról van szó, amit egy négycsillagos budapesti szállodában tölt el a sportoló.

A közkedvelt kajakozó épp egy lakásfelújítás finisében tart. – „A lakásban már csak az utolsó simítások vannak hátra és aztán végre elkészül. Már két hete a szüleim, valamint az egyik barátom segítségét veszem igénybe, azonban nem szeretném fölöslegesen terhelni őket. Ekkor keresett meg az egyik támogatóm, az újpesti Ramada Resort – Aquaworld Budapest****superior szálloda és élményfürdő komplexum, hogy szívesen felajánlana nekem szállást a lakás elkészültéig.” – mondta Dombi.

Rudi meg is érdemli a luxus körülményeket és a kényeztetést, hiszen az idei év sem a lazsálásról szól; teljes erőbedobással koncentrál az edzésekre, a páros másik tagjával, Kökény Rolanddal az idei évben egy Vb-arany megszerzése a cél.

„Kökszivel közösen nyertünk Eb-t, Olimpiát, már csak egy Vb-arany hiányzik a palettáról, hogy elmondhassunk, mindent megnyertünk, amit meglehet. Ezért is örülök, hogy az edzőtáborozások közepette kicsit kikapcsolódhatok a szállodában.” – tette hozzá Dombi.

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség