Megnyitott a Ramada Resort Aquaworld Budapest komplexum

2008. dec. 04.

December 4-én ünnepélyes keretek között nyitott meg a Ramada Resort – Aquaworld Budapest, Közép-Európa legnagyobb szálloda

és fedett élményfürdő komplexuma.

Rekord sebességgel, két év alatt épült meg a 8,6 hektáron elterülő, európai léptékekkel nézve is óriás turisztikai beruházás. Az épületek összes szintterülete 54 ezer négyzetméter, a medencék egyesített vízfelülete meghaladja a 3300 négyzetmétert. 

 

 

A Ramada Resort Budapest négycsillag superior besorolású konferencia- és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten; 309 szoba, lakosztály és apartman internet csatlakozással, 1000 fős konferenciaközpont, spa-, wellness- és fitneszközpont, valamint éttermek, bárok és szórakoztatóközpont. A szálloda nyolcemeletes, hullámvonalú épülete nagyméretű teraszaival, tágas belső tereivel és üvegfalaival impozáns látványt nyújt, ugyanakkor kellemes, természet közeli érzést kelt a vendégekben.

Az Aquaworld – Vízibirodalmat egy 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek között az Európában is ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szaunavilág, és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat. Az óriáskupola alatt a négy

emelet magas Angkor romtemplom függőhidakkal, tornyokkal, mosolygó Buddha-szobrokkal és pálmafákkal lélegzetelállító látványt nyújt és a trópusok hangulatát idézi. Az örök nyár szigete izgalmas kalandokat kínál minden korosztálynak. 

Az Aquaworld – Vízibirodalom december 5-től várja a nagyközönséget, míg a Ramada Resort Budapest december 8-tól fogad szobafoglalásokat.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség