Ősszel nyit az Aquaworld Szálloda és Vízibirodalom

2008. márc. 03.

2008. február 20-án a Ramada Plaza – Aquaworld Budapest komplexum szerkezetkész épületében, mintegy 180 újságíró és turisztikai szakember jelenlétében került sor az épületegyüttes bokrétaünnepségére.

A komplexum Újpesten, az épülő Megyeri-híd lábánál, az M0-ás körgyűrű mellett fekszik zöld környezetben, de mégis közel a város központjához. Az esemény jó alkalom volt arra, hogy a vendégek a helyszínen ismerkedhettek meg a teljes komplexum egyedülálló méreteivel és lehetőségeivel.

Az ünnepséget Pfandler Katalin, a beruházó Interestate Ingatlanfejlesztő Zrt. elnök-igazgatója nyitotta meg. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a komplexum egy Magyarországon, sőt Közép- Európában is egyedülálló méretekkel és szolgáltatási struktúrával rendelkezik. Az építkezést pont egy évvel ezelőtt kezdték el és a komplexum műszaki átadását 2008 júliusára tervezik, a nagyközönség előtt pedig előreláthatólag 2008 októberében nyitja meg kapuit. A köszöntő beszéd után Kelecsényi Ágnes, a Ramada Plaza – Aquaworld Budapest komplexum marketing és értékesítési igazgatója egy prezentáció keretein belül mutatta be a jövőbeni szolgáltatások palettáját. A négycsillag superior konferencia- és wellness szálloda összesen 309 lakóegységgel (szoba, lakosztály, apartman), 1000 fős konferenciaközponttal, spa- wellness- és fitneszközponttal, több étteremmel, bárral és egy szórakoztatóközponttal rendelkezik. Az Aquaworld vízibirodalom pedig Közép-Európa legnagyobb fedett élményfürdője, amely egy időben 1800 főt tud befogadni. A 11 csúszda, 17 medence, az Európában is ritkaságszámba menő szörfmedence és további élményelemek teszik egyedülállóvá a magyar turisztikai ajánlatok között. Pfandler Katalin egy hasonlattal élve úgy fogalmazott, hogy a komplexumnak két lába van, a szálloda és az élményfürdő; hol az egyik, hol a másik kerül előtérbe, de a két egység egymást egészíti ki, egységet alkotnak, és komplex élményeket nyújtanak a vendégeknek. 

 

A prezentáció után bemutatkozott a Ramada Plaza – Aquaworld Budapest üzemeletetőjének, az Aquaworld Zrt-nek menedzsmentje:

- Szomjas Péter a teljes komplexum igazgatója

- Leslie Ringwald a szállodaigazgató

- Teleki Tamás bankett és éttermi igazgató

- Nagy Tamás műszaki igazgató

 

Az ünnepség egyik díszvendége, Dr. Kovács Miklós, az ÖTM turisztikai szakállamtitkára a komplexumot a 2008-as év kiemelkedő turisztikai beruházásának értékelte. Elmondta, hogy stílusosan illeszkedik a „vizek éve” turisztikai programhoz, egyben öregbíti – a vizek városa – Budapest évszázados hírnevét, alternatívát nyújtva a gyógyvizek mellett az ifjúság körében kedvelt, az élményfürdő által biztosított szabadidő eltöltésére. Az ünnepség másik díszvendége, Derce Tamás Újpest polgármestere volt. Derce úr hangsúlyozta, hogy Újpest számára egy olyan attrakció, mint a Ramada Plaza – Aquaworld Budapest az egész kerületet felértékeli, ráhelyezi Budapest turisztikai térképére. Újpest polgárai számára a komplexum egy színvonalas szórakozási lehetőséget és várhatóan munkahelyet ígér.

A beszédek után ünnepélyes keretek között, egy daru segítségével elhelyezték a bokrétafát a szálloda legmagasabb pontjára, nyolcadik

emeletének egyik teraszára. Ezután a jelenlévőknek lehetőségük volt körbejárni az épületegyüttest és állófogadás keretében kötetlen beszélgetést folytatni a kollegákkal.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség