Újabb sportolókat támogat a Ramada Resort – Aquaworld Budapest

2012. ápr. 15.

A komplexumban 2012-ben kiemelt szerepet kap mind az amatőr, mind pedig a profi sport az olimpiára, valamint a Labdarúgó Európa- Bajnokságra való tekintettel. A wellness- és fitneszközpont több, neves sportolónak biztosít professzionális hátteret a felkészüléshez.

 


 

 

             

 

 

 

A Felix Promotion sportmenedzser iroda által is képviselt többszörös világbajnok tornász Berki Krisztián, valamint a kajakos sportág egyik legígéretesebb kajakos tehetsége, Szalai Tamás erőnléti edzései ezentúl új helyszínen lesznek megtartva. A helyszínt a káposztásmegyeri szálloda és élményfürdő komplexumban található, Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont biztosítja.

 

Szalai Tamás most Spanyolországban, melegvízi edzőtáborban készül a májusi Olimpiai pótkvalifikációs válogatóra, majd az azt követő I. Felnőtt Olimpiai Válogatóra. A két versenyen dől el, hogy kié lesz az utolsó olimpiai kvalifikáció. Szalai párosban és négyesben a legesélyesebb, azonban nagyon pozitív és az egyest sem tartja lehetetlennek.

 

A lólengésben immár két világbajnoki és öt Európa-bajnoki éremmel büszkélkedő Berki Krisztián felkészülését szintén a Ramada Resort – Aquaworld Budapest támogatja. Az egyértelműen  aranyesélyes tornász az olimpia előtt még egy franciaországi Európa Bajnokságon is részt vesz, melyet ha sikerül megnyernie, akkor hatszoros Európa Bajnokként mehet az olimpiára.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség