Konferencia központ

10 ÉV, KÖZEL 4000 RENDEZVÉNY ÉS TÖBB SZÁZ ELÉGEDETT PARTNER. MI A TITOK?

1400 m2 területű, jól megközelíthető, exkluzív, inspiráló helyszínnel, 309 szobával, ingyenes wi-fi-vel, közel 1000 ingyenes parkolóhellyel, 15 szekcióteremmé alakítható, 550 fő befogadására alkalmas konferenciaközponttal és személyre szabott megoldásokkal várjuk mindössze 25 percre a belváros zajától.

Konferencia központ | Aquaworld

A konferenciavendégek a természetes fényben úszó termekben kevésbé fáradnak el, és a szünetek alatt kiszellőztethetik a fejüket a közvetlenül kapcsolódó teraszokon. A rendezvénytermeket mobil falak határolják, így könnyen és gyorsan átalakíthatóak az igényeknek megfelelően. A vendégek a szálloda nyolcadik emeletén kialakított exkluzív rendezvényhelyszínen az esti koktélpartik idején is élvezhetik a budai panorámát. 

Az Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpontban ellazulhatnak, vagy az Aquaworld élményfürdőben adrenalin-szintet növelő élményekben lehet részük.

Ajánlatkérés

Konkrét érdeklődés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén vagy kérjen ajánlatot online!

Email: event@aquaworldresort.hu
Tel.: +361-2313-624

Meeting / Konferencia

A szálloda közel 1400 m2 területű konferenciaközpontja egy kiváló rendezvényhelyszín, mely természetes fényben úszik, légkondicionált konferenciatermekkel és modern technikai felszereléssel rendelkező konferenciahelyszín Budapesten.

Esküvő

Tervezze meg előre életre szóló esküvőjét az örök nyár szigetén...Professzionális és teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek egy csodálatos esküvői helyszínen, Budapesten!

Incentive és családi rendezvények

Váratlan helyzeteken keresztül akarja feltölteni munkatársait új energiákkal? Kalandos csapatépítő programokkal és céges családi napokkal várjuk földön, vizen, levegőben...

Vendéglátás

Kulináris élvezetek mesterfokon…
Bármilyen típusú rendezvényről legyen is szó, az étkezések minden alkalommal fontos szerepet játszanak az esemény sikerében.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen programjainkról, akcióinkról!


Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség