Jó tudni mielőtt útnak indul!

Mielőtt elindul tájékozódjon előre; be- és kijelentkezésról, a gyermekekre vonatkozó korlátozásokról, az üzemrendről,  a fizetési feltételekről, vagy akár az étkezési lehetőségekről.


A működésünket érintő legfrissebb infókat folyamatosan közzétesszük itt a weboldalunkon, illetve Facebook oldalainkon is. 

További információ: 
Tel.: 06 1 2313 600
e-mail: aquaduty@aquaworldresort.hu

CSÚSZDAREND

Január 8-tól HÉTKÖZNAPOKON óriás csúszdáink az alábbi üzemrend szerint állnak rendelkezésükre:

 • 10:00-12:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk
 • 12:00-14:00 Kamikaze, Forgószél, Repülő szőnyeg, Hegyi patak
 • 14:00-16:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk, Hagyma
 • 16:00-18:00 Kamikaze, Forgószél, Repülő szőnyeg, Hegyi patak, Hagyma
 • 18:00-20:30 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk, Hagyma

További hasznos információk

 1. Csúszda használatra vonatkozó szabályok
 2. Hogyan tud nálunk fizetni?
 3. Szaunavilág használatáról
 4. Medencék használata
 5. Étkezési lehetőségek
 6. Háziállatokra vonatkozó rendelkezés
 7. Parkolási lehetőségek
 8. Internet használat
 9. Játszóház használat
 10. Szállodai be- és kijelentkezés


1. CSÚSZDÁKRA VONATKOZÓ KORLÁTOZÁSOK

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szombat és vasárnap, továbbá a munkaszüneti és ünnepnapokon, valamint a tanítási szünetekben minden csúszdánk folyamatosan, megszakítás nélkül üzemel 10:00 órától medencetér zárásig.

  A GYERMEKEK fokozott VÉDELME, illetve az esetleges sérülések elkerülése érdekében a csúszdák használatára az alábbi szabályok érvényesek:

  Azok a 14. életévüket be nem töltött, szülői, gondviselői vagy egyéb nagykorú személy felügyeletére bízott az Aquaworld Élményfürdőbe érkező gyermekek a csúszdákat az alábbiakban meghatározott feltételekkel használhatják:

  • A csúszdatorony 5. szintjéről induló óriáscsúszdákat (Forgószél, Kamikaze, Repülő szőnyeg) csak és kizárólag a 140 cm (fejetetőig mért) minimális vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe,
  • A csúszdatorony 4. szintjéről induló óriáscsúszdák közül az Ufo és Fekete lyuk csúszdákat a 130 cm (fejetetőig mért) minimális, vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe.
  • Szivárvány csúszdát 120 cm (fejetetőig mért) minimális, vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe.

  Egyéb, nem a csúszdatoronyból induló csúszdák használata:

  • Hagyma csúszdát minimum 130 cm testmagassággal és biztos úszástudással rendelkező gyermekek vehetik igénybe.
  • Hegyi-folyó csúszda, minimum 130 cm testmagasággal rendelkező gyermekek vehetik igénybe,
  • A gyermek medencében található Hullám és Dzsungel csúszdákat kizárólag 3-10 éves kor közötti gyermekek használhatják.
  • A Családi csúszda használatának a fentiekben meghatározott korlátozása nincs.

  A fentiekben megnevezett magasságkorlátozások regisztrálása a szörf medence mellett található információs és elsősegélyes pultnál történik. 

  Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a csúszdák használata veszélyes üzemnek tekintendő, biztonságos használatához magabiztos úszástudásra és fizikai állóképességre van szükség. Az élményelemeket, csúszdákat minden Vendégünk saját felelősségére és egészségi állapotának ismeretében használhatja az Aquaworld érvényes Házirendjének ismeretében.


   2. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

   Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy érkezéskor fizetési garanciát kérünk!

   Készpénzes fizetés a helyszínen:

   Dombornyomott bankkártyával, hitelkártyával (Az alábbi hitelkártyákat áll módunkban elfogadni: VISA, American Express, Eurocard / MasterCard, Maestro,Diners).

   A szálloda fenntartja a jogot, hogy a vendégektől érkezéskor fizetési garanciát – hitelkártya autorizációt, vagy készpénzes letétet - kérjen az előre ki nem fizetett szállodai alap- és extra szolgáltatásokért.

   Hogy a pihenése még gördülékenyebb legyen, használja szobakártyáját fizető eszközként!

   SZÉP kártyával történő fizetés:
   Az alábbi SZÉP kártyákat fogadunk el: MKB, OTP és K&H Széchenyi Pihenőkártya

   SZÉP kártyás fizetés esetén a szálloda fenntartja a jogot, hogy az előre ki nem fizetett, de megrendelt szállodai alap és extra szolgáltatásokat a vendég kártyájára terhelje érkezéskor.

   Bővebb információ a SZÉP kártyáról >>>


   2. SZAUNAVILÁG HASZNÁLATA

   A szálloda szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. A szálloda saját szaunavilágához a Vendégeinknek ingyenes szaunalepedőt biztosítunk! Bővebb információ a szálloda szaunavilágáról >>>

   Az Aquaworld szaunák használatánál ajánljuk vendégeinknek a saját törölköző használatát, illetve igény szerint a bérlési lehetőséget. A szaunaszeánszokon résztvevők részére a szaunalepedő 500 Ft/db áron bérelhető.

   A szaunavilág látogatása 14 éves kor alatt nem engedélyezett.

   Bővebb információ az Aquaworld szaunavilágáról >>>

   4. MEDENCÉK HASZNÁLATA

   Az élményelemeket mindenki saját felelősségére használhatja! Az élményfürdő 14 éves kor alatt, nagykorú felügyelet nélkül, nem látogatható.

   Szombat és vasárnap, továbbá a munkaszüneti és ünnepnapokon, valamint a tanítási szünetekben minden élményemedencénk élményeleme 10:00 órától medencetér zárásig üzemel.

   Kisgyermekkel
   Nem szobatiszta gyermekek esetében a medencék használatakor az úszópelenka viselése kötelező. Ha esetleg mégis otthon maradna, akkor az Aqua Shopban beszerezhető. Amennyiben a pelenka hiánya miatt a medencében szennyeződés keletkezik, úgy a medence tisztításának költsége minden esetben a látogatót terheli.

   A gyermekmedencét csak a gyermekek használhatják. Kérjük a szülőket, hogy a medencébe ne üljenek bele.


   5. ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK

   Az élménybirodalom területén 3 étterem és 3 bár található.

   A szálloda DUNA ÉTTEREMBEN magyar és nemzetközi konyha, az egészséges élet híveit Health Market, a kisebbeket pedig gyermek sarok várja. A finom falatok mellé kiváló hazai borok széles választékából válogathatnak vendégeink.

   Azoknak, akik a kulináris élvezetek magasabb szintjét szeretnék megtapasztalni a COLORADO ÉTTEREM fine dining étlapját ajánljuk fi gyelmébe, amelyen a nemzetközi gasztronómia különlegességei és a magyar konyha újraértelmezett fogásai szerepelnek a szálloda kreatív chefjének ajánlásával.

   Akik nem szeretnék megszakítani a fürdőzést, azok az ORIENTAL BÁR kínálatából vagy az Aquaworld Vízibirodalom FAST & FINE FOOD MARKET önkiszolgáló étterem ajánlataiból válogathatnak kedvükre valót.

   Az Aquaworld területén található Café & Bar-ban kávék és alkoholos italok mellett frissítő gyümölcsturmixokat, míg a szabadtéri COOL BÁRBAN egzotikus koktélokat és fagylaltot is kínálunk.

   A LOBBY BÁR kínálatából kávé, limonádé, alkoholos és alkoholmentes italok valamint a ház cukrászai által megálmodott desszert különlegességek és snack ételek is rendelhetők. Heti rendszerességgel zenés esteket szervezünk, amikor kellemes dallamok mellett koktélozhatunk, vagy megkóstolhatjuk a ház borkülönlegességeit.

   Amennyiben szobájában szeretne étkezni kérjük, hívja a SZOBASZERVÍZT, mely 6.30 és 22.00 óra között áll az Ön rendelkezésére!


   6. Háziállat

   Háziállat a szállodai szobákban csak előzetes jelzés alapján, térítés ellenében tartózkodhat. A komplexum házirendje alapján háziállatot bármelyik étterembe, az élményfürdőbe, illetve a spa-, wellness- és fi tneszközpontba bevinni szigorúan tilos.


   7. Parkolás

   A szálloda és a fürdő előtti szabadtéri, kamerákkal megfigyelt, őrzés nélküli parkoló használata szálló- és fürdővendégeink részére térítésmentesen használható. Amennyiben autóját fedett helyen szeretné leparkolni, a recepción kérheti szolgáltatásunkat. Mélygarázsunkban lehetőséget biztosítunk elektromos autója díjmentes töltésére is. 

   A mélygarázs használatának ára: 3.500 Ft / autó / nap


   8. INTERNET, WIFI

   A komplexum területén (közösségi terek, szobák, Oriental Spa és élményfürdő ) vendégeink részére díjmentes vezeték nélküli Internet elérést biztosítunk.

   Aki pedig nem rendelkezik internet vételére alkalmas készülékkel, az a Lobby bárban található Business Corner-ban telepített számítógépeken keresztül internetezhet.
   A hálózati forgalom nem titkosított csatornán történik!


   9. Bongo kids Club Játszóház

   Mind a fürdő, mind a szálloda területéről közvetlenül elérhető a hatalmas, több mint 200 négyzetméteres, szárazföldi játszóbirodalom, a Bongo Kids Club. Itt a kicsik és a nagyok is garantáltan megtalálják a koruknak megfelelő játékot. A játszóházban csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya, valamint szakképzett gyermekfelügyelet várja és szórakoztatja a kis vendégeket.

   A gyerekmegőrzés maximális időtartama 3 óra.

   1-3 éves korig szülői felügyelettel, 3-12 éves kor között szülői hozzájárulással, hozzáértő személyzetünk felügyeletével lehet igénybe venni a játszóházi szolgáltatást, így a szülők kedvükre szaunázhatnak, fürödhetnek, gyermeküket biztonságban tudva egy kicsit megpihenhetnek.

   Bővebb információs és nyitvatartás >>>


   10. Be- és kijelentkezés

   • Szállodai bejelentkezés: 15:00-tól. Foglaltság függvényében korai bejelentkezésre is van lehetőség 15 000 HUF felár ellenében
   • Szállodai kijelentkezés: 11:00-ig. Foglaltság függvényében késői (18:00 órai) kijelentkezésre is van lehetőség 15 000 HUF felár ellenében

   Felhívjuk szíves figyelmét, hogy összes szobánk nemdohányzó.
   A dohányzás az épület területén kizárólag a kijelölt helyeken megengedett.

   Bővebb információkat a szolgáltatásainkról a szoba TV rendszerben található Guest Directory-ban talál vagy az alábbi linken is elolvashatja:
   Guest Directory >>>

   Kellemes időtöltést kívánunk!

   Online Szállásfoglalás
   bezár
   Vendégek
   Promóciós kód
   Segítség