A legjobb budapesti konferencia szálloda 2014-ben az Aquaworld Resort Budapest

2015. márc. 19.

2015. március 19-én immár tízedik alkalommal ragyogott fel az Aranynap, az elmúlt évben legkitartóbban, legeredményesebben dolgozó szállodákat ünnepelve. A legjobb konferencia és wellness hotelek az Aquaworld Resort Budapest szállodában vehették át Day Holiday Kft. által alapított Aranynap díjat.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2014-ben az Aquaworld Resort Budapest****superior lett!

Aranynap díj 2014

A rendezvényszervező cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli, és díjazza minden évben hét kategóriában a legjobb szállodákat. Az összehasonlítás szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény. Minden évben bizalmat kap egy frissen nyílt szálloda is, a legígéretesebb szálloda kategóriájában.

A 2014. év legjobban teljesítő szállodái a Day Holiday, a Turizmus Trend és a vendégek szavazatai alapján:

  • Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2014-ben a Tó Wellness Hotel, Bánk
  • Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2014-ben az Aquaworld Resort Budapest****superior
  • Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2014-ben az Abacus Business & Wellness Hotel****superior, Herceghalom
  • Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2014-ben a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior, Sárvár
  • Magyarország legígéretesebb 2014-ben megnyitott szállodája az Ambient Hotel & AromaSPA****, Sikonda
  • Magyarország legjobb budapesti wellness szállodája 2014-ben a Continental Hotel Budapest****superior
  • Magyarország legjobb vidéki wellness szállodája 2014-ben a Vital Hotel Nautis****superior, Gárdony

Az idén húszéves Day Holiday Kft. közel húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött, nyolc országban, több száz helyszínt összehasonlítva rendezi meg immár tízedik éve az Aranynap díjátadó gálát. A ’20-as évek hangulatát idéző jubileumi vacsorán a vendégeket Group’N’Swing zenekar szórakoztatta, a díjnyertes szállodák pedig lehetőséget kaptak arra, hogy szakmai közönség előtt mutatkozzanak be.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség