Erdei Zsolt új támogatója a Ramada Resort Aquaworld Budapest

2011. okt. 18.
Erdei " Madár" Zsolt erőnléti edzéseihez ezentúl a helyszínt és szolgáltatásokat a Ramada Resort – Aquaworld Budapest biztosítja, ezzel is professzionális körülményeket teremtve a felkészüléshez.

Erdei Zsolt: „Nagy örömömre szolgál, hogy egy olyan nívós szálloda és wellness komplexum, mint a Ramada Resort - Aquaworld Budapest segíti a felkészülésemet. Egy ökölvívó életében mindíg eljön a felkészülés azon időszaka a meccs előtt pár héttel, amikor nagyon fontos a rendszeresség, a professzionális háttér, odafigyelés. Ilyenkor egyre inkább magamra, a formámra összpontosítok, és szép lassan zárom ki a külvilágot. ilyenkor már egyre inkább csak a napi edzések foglalkoztatnak, és az, hogy a legjobban teljesítsek. Ehhez a Ramada Resort és munkatársai minden segítséget megadnak az Erdei Team számára, mindig szeretettel és készséggel állnak rendelkezésünkre - ezt ezúton is szeretném megköszönni számukra!"

 

Szabó Áron: Ramada Resort Aquaworld Budapest igazgatója: „ A Ramada Resort - Aquaworld Budapest életében a sportnak, a mozgásnak rendkívül fontos szerepe van. Komplexumunk szolgáltatásai nemcsak a vizes sport szerelmeseinek nyújtanak egyedülálló helyszínt, hanem más sportok kiegészítéseként a test, az izmok regenerációját és nem utolsó sorban a mentális felkészülést segíti minden kiegészítő szolgáltatásunk. Mindemellett a  2012-es évben mind a profi, mind pedig az amatőr sport kiemelt szerepet fog kapni programjainkban tekintettel a Labdarúgó Európa bajnokságra és az Olimpiára. Nagy örömükre szolgál, hogy Erdei Zsolt náluk készül fel a soron következő amerikai mérkőzésére, és reméljük, hogy szabadidejében családjával is ellátogat hozzánk! A szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa TechnoGym kardió- és erősítőgépekkel, kézi súlyzókkal, valamint egy nyújtásra, lazításra alkalmas kisteremmel rendelkezik, az Aquaworld, Európa egyik legnagyobb fedett élményfürdője pedig a 25 méteres úszómedencével és szauna világgal biztosítja Zsoltnak a megfelelő felkészülést. Az Oriental Spa wellness részében a masszőrök gondoskodnak az edzés utáni lazításról. „Megtisztelésnek érezzük, hogy Zsolt minket választott és hozzájárulhatunk a sikereihez.”

 

Háttérinformációk a Ramada Resort – Aquaworld Budapestről:

 

A komplexum egy négycsillag superior konferencia- és wellness szállodából, egy hozzá tartozó wellness- és fitneszközpontból, valamint Európa egyik legnagyobb fedett élményfürdőjéből áll. A komplexum Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához és Madár otthonához. A négycsillag superior konferencia- és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten: 309 szoba, lakosztály és apartman internet csatlakozással, közel 1000 fős konferenciaközpont, szórakoztatóközpont, több mint 1000 parkolóhely. Saját wellness- és fitneszközpontja, a háromszintes, keleties hangulatú Oriental Spa az aktív kikapcsolódást kedvelőknek, valamint a wellness szerelmeseinek egyaránt nyújt nyugodt pihenést és teljes körű kikapcsolódást: egzotikus fürdők, élménymedencék, különleges szauna világ, kozmetika, tenisz, squash és fitneszterem is egyaránt megtalálható. A szorosan hozzátartozó, a szállodából közvetlen átjárással elérhető vízi birodalomban a jó idő egész évben garantált. Az Aquaworld felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt kitűnő szórakozást nyújt; 17 élmény- és úszómedence, 11 csúszda, szörf, búvároktatás, szauna- és gyermekvilág.s professzionális körülményeket teremtve a felkészüléshez.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség