Esküvői helyszín Budapesten

Tervezze meg előre életre szóló esküvőjét az örök nyár szigetén, az Aquaworld Resort Budapestnél... Professzionális és teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek egy csodálatos esküvői helyszínen Budapesten! 

AJÁNLATKÉRÉS

Kedves Jegyespár!

Köszönjük érdeklődésüket az Aquaworld Resort Budapest, mint esküvőjük leendő helyszíne iránt.

Valamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény, az esküvője, amit szeretne igazán felejthetetlenné tenni. Egy esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel, amelyet sokan munkájuk után kénytelenek szervezni. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. A nagy nap gondos megtervezése, a legapróbb részletekre is ügyelő szakembereink garanciát jelentenek arra, hogy ezen a napon Ön mindent profi kezekben tudhat.

Esküvői helyszín Budapesten

Egyedülálló, különleges esküvői helyszín Budapesten, ahol csodálatos panoráma fogadja azokat a párokat, akik úgy döntenek, hogy az Aquaworld Resort Budapest szálloda - és élményfürdő komplexumot választják esküvőjük helyszínéül. Tágas belső terek, egyedülálló méretű panorámateraszok, exkluzív rendezvénytermek, figyelmes szakemberekből álló csapat várják a házasulandókat és a násznépet. Az elegáns környezetben az ünnepi hangulatot a fehér, földig érő damaszt abroszok, a vajszínű vagy fehér damaszt szalvéták, hozzáillő virágköltemények és székselymek fokozzák. Ideális esküvőhelyszín szállással, kedvezményes szállásajánlatokkal várjuk a násznépet.

Esküvőszervező szakembereink gondoskodnak az érkező vendégek fogadásáról, az ültetőkártyák megrendeléséről és elhelyezéséről, a dekorációról, sőt még arról is, hogy egy profi fotós megörökítse a legszebb és legemlékezetesebb pillanatokat. Nyári délutánokon a hangulatos panorámateraszon biztosítunk lehetőséget a polgári szertartásra valamint az azt követő pezsgős koccintásra. Széles választékú vacsorakínálatunknak köszönhetően olyan menüt állítunk össze, ami egészen biztosan a legkritikusabb vendég ízlését is elnyeri. Nincs olyan, amit csapatunk ne tudna megvalósítani.

 

A jegyespár felkészülését és felfrissülését nemcsak a szállodában található Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont, hanem az Aquaworld Élményfürdő is garantálja. Akik extrém leány- vagy legénybúcsúra vágynak, azoknak megfelelő kihívásokkal szolgálunk: szörfözhet, búvárkodhat vagy akár ügyességét is kipróbálhatja a kültéri kalandparkban. Az apartmanház -1 szintjén található szórakoztatóközpontban további lehetőségeket kínálunk, mint söröző, moziszoba. A friss házasokat egy elegáns lakosztályt várja nászéjszakára, akiket gyertyafényes vacsorával várunk vissza házasságuk első évfordulóján.

Örömmel készítünk Önök számára személyre szabott ajánlatot életük egyik legfontosabb napjára!

 

10 KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK, AMELLYEL KEDVESKEDNI SZERETNÉNK ESKÜVŐJÜKRE

  1. Kedvezményes teremhasználat az esküvői vacsorára.
  2. Grátisz üdvözlőital az ifjú pár meghívott vendégei részére.
  3. Fodrász-, smink- és manikűr szolgáltatás helyben, közvetlenül az esemény előtt kedvezményes áron.
  4. Minden 7 évesnél fiatalabb gyermek számára ingyenes étkezést biztosítunk.
  5. 14 éves kor alatt 50% kedvezményt biztosítunk a menü árából.
  6. Kényelmes és elegáns junior lakosztály a nászéjszakára jéghideg pezsgővel és gyümölcs bekészítéssel, gazdag büféreggelivel és Oriental Spa wellness- és fitneszközpont használattal.
  7. Két térítésmentes parkolóhely biztosítása a szálloda mélygarázsában.
  8. Házasságuk első évfordulóján gyertyafényes vacsorameghívás az ifjú pár részére.
  9. További térítésmentes parkolási lehetőség a szálloda szabadtéri parkolójában.
  10. Esküvő helyszín szállással, kedvezményes szobák a násznépnek.

Ajánlatunk minimum 70 fős esküvők esetén, foglaltságunk függvényében (kivéve kiemelt időszakok).

Hirdetésünk nem minősül üzleti ajánlatnak!
Személyre szabott ajánlatunkért kérjük, kattintson az ajánlatkérő gombra!

Konkrét érdeklődés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
event@aquaworldresort.hu
Tel.: +36 1 2313 625 vagy +36 1 2313 624

Tekintse meg a részletes bemutatkozó anyagunkat (pdf)!

AJÁNLATKÉRÉS

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség