Szaunaszeánszok

TÁJÉKOZTATÓ


Kedves Vendégeink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szaunaszeánszok ideje alatt, a kijelölt szaunában kizárólag a szolgáltatásra előzetesen regisztrált Vendégeink jogosultak benntartózkodni. 
A Szaunavilág más egységei ezen időszakok alatt is a napi kiírásoknak megfelelően, korlátlanul használhatók.
A programok pontos időbeosztásáról érdeklődjön a Szaunavilág recepcióján.

Megértésüket köszönjük!


A szaunaszeánszok alkalmával a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel együtt a kabinban. A résztvevők számára különböző aromás felöntéseket biztosít, garantálva a vendégek fokozott hő- és komfortérzetét. A szaunamester gondoskodik a ventillációról a szaunán belül, valamint a jó hangulatról, ami szintén nem elhanyagolható szempont a pihenni, kikapcsolódni vágyó látogatók számára.

Egy-egy szeánsz időtartama 12-15 perc, melyet nem kötelező végigülni, hisz nem az a cél, hogy rosszullétig szaunázzon mindenki. A program után a felhevült test lehűtése következik, majd pihenés, relaxáció, hogy újra készen álljon a szervezet a következő megpróbáltatásra.

Szauna szeánszainkon való részvételi díj 600 Ft / fő / felöntés.

A szauna szeánszok programjai a vendégek igényeitől függően változhatnak.

A szeánszokon továbbra is fürdőruha nélkül, lepedőben, szaunaszoknyában, szaunaruhában lehet csak szaunázni, azonban a szauna világ egész területén az intim részeket el kell takarni, fürdőruhamentesen nem használhatóak a közös terek! 

Kedves Vendégeink!

A szauna szeánszokra igénybevett szauna lepedőkért bérleti díjat számítunk fel.
Szauna lepedő bérleti díja: 500 Ft/db

Tekintse meg a szaunaszeánszok időpontjait az Aquaworldben>>>

Néhány felöntés jótékony hatásai:

Illóolajos szeánsz

Vízbe kevert 100% tisztaságú illóolajat oszlat szét a szaunamester a kályhán. Az aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére és légúti betegségekre vagy megelőzésükre is kiválóan alkalmasak. A különböző aromákkal változatossá lehet varázsolni a szeánszokat. Ezt a programot elsősorban „bemelegítésre” használjuk, mégis intenzívebb mint a hagyományos szaunázási forma. Az aromás szaunázás – a szauna kiváló stresszoldó hatása mellett – segít a hangulat javításában.

Gyümölcsös vitaminos szeánsz

Az aromás szeánszhoz hasonlóan 100% tisztaságú illóolajjal elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. A szaunamester a kellemes illatú forró levegő cirkulációjával kényezteti a bent ülőket. A ceremónia végén felszeletelt hűtött gyümölccsel kínálja vendégeit, amely amellett, hogy igen frissítően hat, valódi „vitaminbomba”. A vitaminok és egyéb ásványi anyagok szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.

Sós szeánsz

Aktív bőrápoló programjaink közé tartozik.

Rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak a megduzzadt és elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük feszesebbé válik. A sóval sokkal aktívabbá tesszük verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. A mézes szeánsszal kombinálva fejti ki valódi hatását. Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

Mézes szeánsz

A sós szeánszhoz hasonlóan rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A meleg hatására a méz cseppfolyóssá válik, a kitágult pórusokon keresztül gyorsan szívódik. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, hatásos bőrszennyeződések, pattanások, kisebb hegek ellen. Hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. A szeánszok végére felüdült, kellemes tapintású, puha bőrrel távoznak a vendégek, arról nem is beszélve, hogy kellemes virágméz illatúan.

Jeges szeánsz

A kedvelt programok közé tartozik. A jég kályhára való felhordásával kitűnő forróságot lehet elérni a kabinban. Többek között látványa gyönyörködtető és a kiosztott jég darabokkal való játék is felüdítő. Felpezsdítő érzés ahogy a forró levegővel játszik a szaunamester és a hideg futkos a vendégek hátán. A szeánsz végén jeges vizű nyakon öntés is jár a résztvevőknek.

A szaunázás igazi élményét itt intenzíven lehet átélni.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség